El nostre centre

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El  Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona va ser fundat  l’any 1987 per Maria Rosell, Carlos Lamas i Pilar Sierra, oferint un  servei privat de psicoteràpia.  Al  llarg de tots aquests anys el CTRFT ha consolidat els espais  pedagògics i clínics, incorporant a altres professionals per  assolir els seus objectius. Avui dia, el centre està plenament  integrat a la xarxa de serveis comunitaris de la seva àrea  geogràfica i és un referent en l’activitat formativa  postuniversitària.

Els  professionals que formen part de l’equip del CTRFT compten amb una  àmplia experiència en els camps de la salut mental i en la  intervenció psicosocial. A més de la seva activitat clínica,  imparteixen conferències, intervenen en jornades especialitzades,  congressos i seminaris didàctics, alhora que realitzen  assessoraments i supervisions a diversos centres públics de la xarxa  sanitària, social, asistencial i educativa.

Al  1982 Carlos Lamas inicia la seva  formacio amb J.Luis Linares i Carmen  Campo al Servei de psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i  Sant Pau de Barcelona. Uns anys después es crea l’Escola de Terapia Familiar a l’Hospital de Sant Pau a Barcelona on Carlos Lamas forma part de l’equip docent.

Fruit  d’aquesta experiencia al 1989  Maria Rosell i Carlos Lamas inicien,  a Tarragona, l’escola de formació per donar a conèixer la  psicoteràpia  relacional-sistèmica com a mètode d’intervenció en  problemes psicolgics, relacionals i de salut mental, amb cursos  de sensibilització.

El curs 1991-92 es va iniciar  un programa de Formació  Bàsica en el Model Sistèmic de 600 hores de durada. Aquest programa es complementa amb el de  l’Escola de Teràpia familiar de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.  Està homologat per la Federació Espanyola d’Associacions de Teràpia  Familiar (FEATF) i és una formació prèvia necessària per accedir  al Diploma  de Postgrau en Intervencions Sistèmiques  en Contextos no Clínics (300  hores) i al Màster  en Teràpia Familiar (600 hores) del Servei de Psiquiatria de l’Hospital de Sant Pau i la  Universitat Autònoma de Barcelona.

El  curs 2008-09 s’inicia el Curs  Avançat de Formació Especialitzada sota el nom de “L’aplicació del model relacional-sistèmic al lloc  de treball”. Aquest curs, amb 300 h de formació, té com a  objectius prioritaris aplicar el model relacional al propi context de  treball del professional i aprofundir en àrees específiques de la  intervenció.

D’altra  banda, en la nostra oferta formativa s’inclouen també diferents   seminaris, cursos monografics i supervisió d’equips i  professionals.


El nostre centre està situat a la Rambla Nova 119, esc.B, 2-1 de Tarragona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: